Recital de Lied al Operei Braşov


Marţi, 1 octombrie, de la ora 17:00, mezzosoprana Carmen Topciu şi soprana Cristina Radu, acompaniate la pian de Sena Ducariu, vor susţine recitalul de Lied al Operei Braşov la Muzeul Casa Mureşenilor. Programul va fi marcat de compoziţii ale braşovenilor Gheorghe Dima, Erwin Lassel şi Ana Szilagyi. Firul muzical al concertului inaugural va continua şi la acest recital, prin interpretarea lucrărilor de Erwin Lassel, care a fost coleg de studii cu Egon Hajek la Berlin. Din această perioadă provin cele două Lieduri ale celui care a fost fiul lui Rudolf Lassel, personalitate muzicală marcantă a Braşovului. Din păcate Erwin Lassel nu a apucat să lase în urmă multe opusuri, fiind răpus pe frontul Primului Război Mondial în Galiţia (Ucraina/Polonia).

Intrarea la concert se face pe bază de înscriere prealabilă în limita locurilor disponibile, doritorii putând să îşi anunţe participarea la numărul de telefon: 0268 477 864 (Muzeul Casa Mureşenilor)

Detalii despre concerte se vor găsi pe pagina oficială a festivalului: www.musica.coronensis.ro, iar caietul festivalului va fi distribuit gratuit la fiecare eveniment programat.

<- înapoi la: Home